De vertrouwenspersoon

 

De vertrouwenspersoon is een persoon aan wie je vertrouwelijke zaken kwijt kunt. De vertrouwenspersoon heeft in principe geheimhoudingsplicht. Deze plicht zorgt ervoor dat jullie de vertrouwenspersoon ook daadwerkelijk kunnen vertrouwen. Bij ons op school zijn de vertrouwenspersonen Irma Eissink en Marije Blom.

WANNEER NAAR DE VERTROUWENSPERSOON?

 

Als er iets is, pesterijen, seksuele intimidatie,  discriminatie of  iets anders wat je dwars zit en waarvan jij vindt dat het niet bij een ander hoort, niet bij je ouders, vrienden, mentor, of wie dan ook dan is er op school de vertrouwenspersoon.

Een vertrouwenspersoon is een persoon binnen onze school aan wie je dus vertrouwelijke zaken kwijt kan. De vertrouwenspersoon heeft in principe geheimhoudingsplicht. Deze plicht zorgt ervoor dat jullie de vertrouwenspersoon ook daadwerkelijk kunnen vertrouwen. Bij ons op school zijn dat  Marije Blom en Irma Eissink.


Even voorstellen…

Ik ben Irma Eissink, docent Scheikunde in de 3de, 4de en 5de HAVO en 3de VWO. In 1984 ben ik op deze school geslaagd voor mijn Havo diploma en daarmee dus ook oud-leerling. Ik heb altijd met heel erg veel plezier op de Thij gezeten en ik vind het ook heel erg leuk om op deze school les te mogen geven. Ik ben niet alleen docent en mentor op school maar daarnaast ook vertrouwenspersoon voor jullie leerlingen. Ik hoop dat als je mij nodig hebt, ik veel voor je kan betekenen zodat jouw probleem snel opgelost kan worden. Je kunt altijd bij mij aankloppen!

Ik ben Marije Blom en samen met Irma Eissink vertrouwenspersoon voor de leerlingen van de Thij. Ik werk nu acht jaar met veel plezier op onze school.

Naast leerkracht Nederlands ben ik ook mentor van 1kt3.

 

Ik vind het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor leerlingen 

en je kunt altijd bij me terecht.

Mocht je iets in vertrouwen aan mij willen vertellen, wacht dan niet!

Je kunt me opzoeken op school in de onderbouw of mailen.

 

Je kunt per mail contact opnemen met een vertrouwenspersoon.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.