Marque huiswerkbegeleiding

 

 

MARQUE HUISWERKBEGELEIDING is een professionele leerpraktijk voor scholieren van het Twents Carmel College. Wij helpen bij een scala aan leerproblemen: achterblijvende schoolprestaties, zoekgeraakte motivatie, faalangst etc. Maar ook begeleiden wij leerlingen die tijdelijk extra aandacht en controle nodig hebben. Wij hebben inmiddels behoorlijk wat expertise opgedaan in de specifieke begeleiding van deze leerlingen.

 

Tegenvallende schoolprestaties kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Vaak gaan schoolresultaten omhoog door het aanleren of verbeteren van studievaardigheden of vakkennis. MARQUE HUISWERKBEGELEIDING organiseert verschillende vormen van huiswerkbegeleiding. Ook verzorgen we professionele bijlessen als er hiaten in kennis zijn. Ons team bestaat uit ervaren docenten en studenten van de Universiteit Twente en andere ondersteuners die kunnen helpen bij (tijdelijke) leerproblemen.

 

Maar soms is er eerst inzicht nodig om te begrijpen waarom het leren zo moeizaam gaat. Pas dan kun je structureel de leerproblemen oplossen. Motivatieonderzoek is in die situatie een effectieve aanpak. MARQUE HUISWERKBEGELEIDING biedt dit allemaal aan onder het dak van de school. Uniek aan MARQUE HUISWERKBEGELEIDING is dat we een maatwerkoplossing kunnen bieden voor uw kind, want ieder kind is immers uniek.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.marque.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.