Welkom bij het leerlingenbestuur!

 

Op deze pagina willen wij aan jullie uitleggen wie wij zijn en wat wij bijvoorbeeld doen in school.

Als leerlingenbestuur willen wij elk jaar voor jullie het allerleukste kerstbal organiseren! Maar dit is natuurlijk niet het enige wat wij doen. We zetten ons in voor onder andere goede doelen of bijvoorbeeld voor stakingen en landelijke acties. Hier doen wij aan mee, omdat wij lid zijn van het LAKS (Landelijk Actie Comité Scholieren). Hiernaast organiseren wij De dag van de leraar, en kun je via ons een roos sturen naar je geheime liefde op Valentijnsdag. Bij de Open Dag helpen wij ook, en ook bij de diploma-uitreiking zijn er leden van ons om te assisteren.

 

Naast dat we al deze leuke dingen organiseren, kunnen wij ook veel invloed uitoefenen binnen school. Dat doen we onder andere aan de hand van punten die jullie bij ons aankaarten. Over deze punten discussiëren wij dan, en daarna gaan we met het probleem en een eventuele oplossing naar bijvoorbeeld de directie toe. Hiermee geven wij erg nuttige input voor de schoolleiding, omdat de kritiek echt vanuit de leerlingen komt. Ook hebben wij goed contact met de ouderraad.

 

Elke week vergaderen wij in de pauze over de onderwerpen die van belang zijn. Dit zijn dus elke keer wisselende onderwerpen. Met Kerst zijn we natuurlijk erg druk met het organiseren van het kerstbal, en in juli bijvoorbeeld met de diploma-uitreikingen. Maar ook over bijvoorbeeld de klimaatbeheersing, en de Koers 2019. Lijkt het jou leuk om hier een keer bij te zijn, en te kijken hoe het er aan toe gaat in zo’n vergadering? Neem gerust contact op!

 

Leden

Wout Velthuis (voorzitter)

Floor Demmer

Jade Meenhuis

Joep Luttikhuis

Mandy Terhürne

Manouk Braamse

Silke Jansink

Tess Franken

Tijn Ensink

Wout Lenderink

Liz Kottink

 

Wij zijn hard op zoek naar nieuwe leden, dus lijkt het jou leuk om in keer in de week met een gezellig groep te vergaderen over de school en natuurlijk de leukste feestjes mag organiseren? Neem dan snel contact op met: wout.velthuis@live.nl

Je naam:*
Je vraag, opmerking of tip:*
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.