Plattegronden van de school

 

Wat zegt een huidige 1e jaars over het schoolgebouw?


 

“Twents Carmel College De Thij is de school die ook wel een vissenkom wordt genoemd. Het is een groot gebouw maar ook al kom je er voor het eerst je zult de weg wel vinden. Dat komt door de indeling. De school heeft 2 verdiepingen, de begane grond, verdieping 1 en verdieping 2.
 
De begane grond

op de begane grond vind je van alles! Ten eerste zijn daar de lokalen voor de 1e en 2e klassen. Maar daar vind je ook de onderbouwbalie. Daar kun je heen als je vragen hebt of ergens mee zit. Maar wat de meesten van de leerlingen minder leuk vinden is dat je je bij de onderbouw balie ook moet melden als je eruit bent gestuurd. Dan heb je ook nog de conciërgeruimte, mediatheek, de automaten voor fris en een snack en de receptie.

 

Verdieping 1

Op de 1e verdieping zijn de meest leukere vakken te vinden. Daar kun je namelijk de lokalen  kunst en cultuur, mens en techniek, muziek, scheikunde en mens en gezondheid vinden. Dit zijn de vakken waar je meer dingen mag doen in plaats van in de boeken neuzen. Bijv. bij mens en gezondheid mag je af en toe koken. En bij mens en techniek doe je van allerlei proefjes in het lab. En opdrachten in de werkplaats.

 

Verdieping 2

op de 2e verdieping zijn de lokalen van de bovenbouwers. En de leraren kamer. Als brugklasser zal je daar niet veel komen.
 
Het leek mij allemaal heel moeilijk maar het is mij heel erg meegevallen, nu loop ik zonder na te denken naar het lokaal waar ik moet zijn”.

 

 


 

 

Hieronder vind je plattegronden van de school. Deze kunnen je helpen om een bepaald lokaal makkelijker te vinden. Onder elke plattegrond staat een link naar een PDF die je zelf kunt printen.

 

 

begane_grond.pdf

 


 

1e_verdieping..pdf

 


 

 

 

2e_verdieping.pdf

 


 

Voor het openen van een pdf-bestand heb je het programma Acrobat Reader nodig. Als dit programma niet op je computer geïnstalleerd is, kunt je het via de knop hieronder gratis downloaden.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.