Geslaagden Cambridge English 15-16 en inschrijving Cambridge 16-17

 

Afgelopen jaar hebben leerlingen van De Thij na een strenge selectie weer Cambridge cursussen gevolgd. Wij feliciteren de volgende leerlingen met het behalen van hun diploma:

 

 

 

                                               FCE                                                                                                 CAE

 

De diploma’s zullen binnenkort uitgereikt worden. Informatie wordt hierover direct aan de leerlingen verstrekt via e-mail.

 

 

Inschrijven nieuwe cursussen Cambridge English:

 

 

Op veel Nederlandse hbo-opleidingen en universiteiten neemt Engels een steeds belangrijkere plaats in. Veel colleges worden in het Engels gegeven, scripties worden in toenemende mate in het Engels geschreven en vaak zijn presentaties in het Engels. Ook gaan steeds meer leerlingen na het behalen van hun middelbare schooldiploma in het buitenland stage lopen of studeren. Het moge duidelijk zijn dat een beheersing van het Engels op een hoog niveau een groot voordeel is voor leerlingen. De universiteit van Cambridge heeft een serie examens Engelse taalvaardigheid ontwikkeld die internationaal gelden als standaard. Op TCC De Thij bieden we de mogelijkheid om je voor te bereiden op Cambridge examens. Leerlingen die in klas 3 of hoger zitten, kunnen na een strenge selectie naast de reguliere uren Engels een uur Cambridge English volgen. Er kan examen gedaan worden voor respectievelijk First Certificate English (FCE), Cambridge Advanced English (CAE) en vanaf dit jaar ook Certificate of Proficiency in English (CPE). De lessen zijn gratis maar aan het boek (ca. 14 euro) en het examen (ca. 230 euro) zijn wel extra kosten verbonden.

 

 

Kortom: Zit je in klas 3 t/m 6, ben je goed in Engels en wil je jouw Engels nog meer verbeteren? Vraag eerst even aan je huidige docent Engels of dit iets voor je is en schrijf je dan in voor de selectie bij mevrouw Veerkamp op de glaswand van lokaal 204 (sluitingsdatum aanmelding: donderdag 8 september) Je hoort nog via SOM mail wanneer en waar de selectie gaat plaatsvinden. Meer informatie kun je vinden op de TCC site via: leerlingen/vakken/Engels/Cambridge English/ veel gestelde vragen.

 

 

Kind regards,

 

 

Mrs. Veerkamp

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.