Finale WON 12 oktober

 

Op woensdag 12 oktober hebben drie leerlingen, Lisa de Louw, Chantal Kip en Linde Teders uit 3A hun onderzoek voor WO mogen presenteren in Amsterdam. Vorig jaar hebben zij, samen met Eileen Sarink en Eva Brunnikhuis, de regiofinale gewonnen op de Universiteit Twente in Enschede. Nu mochten zij de eer verdedigen van de regio oost aan de Universiteit van Amsterdam. Onder bezielende begeleiding van drie moeders en twee collega’s, mevrouw Ankone en mevrouw Keijzer, hebben zij zich van hun beste kant laten zien.

 

Lisa, Chantal en Linde hebben een zeer goede prestatie geleverd.
De jury was zeer lovend. Zij roemden de goede onderzoeks- en presentatiestructuur en waren zeer te spreken over de goede onderbouwing met theorie. Verder sprak de jury haar bewondering uit voor het feit dat er een herhaling in het experiment zat en dat er in de discussie kritisch door de leerlingen naar hun eigen onderzoek werd gekeken. Ook waren ze zeer tevreden over de manier waarop Lisa, Chantal en Linde de vragen na de presentatie konden beantwoorden.

De juryleden vonden het moeilijk te kiezen uit hen en een ander groepje. Helaas kozen ze voor het andere groepje, maar er werd niet aangegeven waarom.

Kortom; niet gewonnen, maar wel een zeer goede indruk achtergelaten. Een pres(en)tatie om trots op te zijn! Daarom mag met recht gezegd geworden:

 

Gefeliciteerd!

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.