Eerste 18 leerlingen behalen EBCL-certificaat

 

In het schooljaar 2014/2015 is De Thij begonnen met het aanbieden van de cursus EBCL aan bovenbouw-leerlingen. Nadat vorig jaar deel A van de cursus met goed gevolg was afgelegd, hebben 18 leerlingen met het halen van deel B van de cursus dit jaar het internationaal gecertificeerde certificaat behaald. 

 

Wij feliciteren de volgende leerlingen met hun certificaat:

 

Sander Arninkhof, Rens de Boer, Jens IJland, Mirte Muntel, Marieke Ribberink, Sanne Reukers, Luc Haafkes, Onno Derkman, Steven Kleijsen, Bart Snoeijink, Christian Wilbers, Myrthe Luttikhuis, Steven Ribberink, Lars Poort, Joris Harperink, Michael Visschedijk, Dominique Reuvekamp en Stef Kuiper.

 

De Thij biedt de cursus EBCL (European Business Competence License) aan in het kader van de business school. EBCL is een internationaal gecertificeerde cursus die leerlingen kennis bijbrengt over management, ondernemerschap en bedrijfsvoering. Deel A wordt aangeboden aan zowel havo- als vwo-leerlingen in de vierde klas. In de vijfde klas wordt verder gegaan met deel B. Beide delen worden afgesloten met een examen en geven tezamen recht op het Europees erkende certificaat voor bedrijfsvoering. Inmiddels is de nieuwe lichting 4havo en 4vwo-leerlingen bijna klaar met EBCL A en zij zullen binnenkort examen daarin doen.

 

Op de foto hieronder staan 15 van de 18 geslaagde leerlingen.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.