Welkom op de website van TCC De Thij

 

TCC De Thij is een school met een brede onderbouw: vmbo tot en met havo/vwo/vwo+. Havo/vwo en gymnasium leerlingen blijven tot en met klas 5/6 op de Thij. Vmbo leerlingen gaan na klas 2 naar de TCC locatie Potskampstraat. Leerlingen van TCC locatie Denekamp stromen in leerjaar 3 in op de Thij. Op onze school zitten dit schooljaar ruim 1.300 leerlingen. Via deze website kun je onze school beter leren kennen.

 

De website biedt allerlei relevante en actuele informatie voor leerlingen en ouders/bezoekers. Bijvoorbeeld het leerlingstatuut, beschrijving van de verschillende vakken en leergebieden, informatie over de maatschappelijke stage, roosterwijzigingen, de klankbordgroep voor ouders, programma’s van toetsing en afsluiting, vakantieplanning en de ouderraad. Veel plezier tijdens je verblijf op de site.

 

Door op onderstaande video te klikken kunt u een beeld krijgen van De Thij. Leerlingen uit de klassen 2VE en 2V maakten dit filmpje in mei 2016 t.b.v. een presentatie over De Thij op een toekomstige uitwisselingsschool in Tielt, België.

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.